Vtisi učencev

“Z inštrukcijami matematike sem zelo zadovoljen saj z inštruktorjem podrobno predelava vso snov, ki jo v šoli pogosto zelo na hitro obravnavamo.”   Vid B.

“Inštrukcije fizike Simpleks 5 so zakon, saj se Rok prilagodi tvojemu načinu razmišljanja in snov razloži tako, da jo zagotovo razumeš. Meni zelo ustrezajo, ker je vzdušje vedno sproščeno in brez stresa.”  Lara U.

“Še sam komaj verjamem. Petka pri fiziki! Hvala Rok, inštrukcije Simpleks 5 so res super!”   Jacques K.

“Z vašo pomočjo mi je uspelo narediti zadnji izpit fizike in zaključiti prvi letnik faksa! Resnično hvala vam!”   Boris B.

“Inštrukcije matematike so mi veliko pomagale. Lahko sem ponovil snov iz šole in jo nadgradil z reševanjem težjih nalog, saj sem želel višjo oceno.”   Luka G.

“Na inštrukcijah matematike pri Roku je prijeten ambient. Inštruktor se ti maksimalno posveti in snov predstavi na razumljiv način.”   Maks Š.

“Fizika v gimnaziji ni bila ravno na nekem nivoju, pa sem se vseeno odločil za fiziko na maturi. Ker snov ni bila predelana, sem potreboval več razlage in vaj. S pomočjo Roka sem Fiziko na maturi pisal 4 in se vpisal na faks, ki sem si ga izbral.”   Tim B.

“Priprave so bile res na nivoju od začetka. Tempo je bil kar hud, saj je bilo snovi veliko, a sva z Rokom snov predelala uspešno v celoti. Največja nagrada pa je bila – ocena 5!”   Živa K.

“Matematike na maturi nisem naredila v dveh poskusih. Moja samozavest je bila načeta. Na pripravah Simpleks 5 pa sem dobila jasno razlago in odločno podporo. Spet sem začela verjeti vase in maturo naredila brez težav. Hvala, Rok!”   Sara B.

“Imela sem velike težave pri matematiki. Rok mi je snov razložil preprosto in razumljivo. Toplo ga priporočam, ker me je res veliko naučil, saj sem iz zadostne ocene v gimnaziji pisala matematiko na maturi 4!”   Špela K.